2018. november 3., szombat

Youjo Senki


Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert nem hiszi, hogy az létezik Isten. Az új világháborúhoz hasonló világban születik újjászületés, a második világháború és a mágia korai aspektusaihoz hasonlóan, egy birodalomban, amely számtalan háborúval szakadt meg minden közeli országban.


A fizető újjászületik, mint egy lány, Tanya Degurechaff. Az X-lény (Isten) szerint, ha nem tud természetes halált halni, vagy nem hajlandó hitre lenni, lelke elhagyja a kört, és a pokolba küldik azokat a számtalan bűnt, amit Tanya előző életében követett el. A menekülés megteremtése érdekében Tanya úgy dönt, hogy belép a Birodalom mágusosztályába, és harcol a világháborúban, remélve, hogy a lehető leggyorsabban eléri a lehető legmagasabb rangot ahhoz, hogy távol maradjon a csatatéren, és így elkerülje annak a veszélyét, hogy megölik . Még ha most is kénytelen beszélni egy fiatal lány lóbabájával, Tanya hamarosan kegyetlen katonává válik, aki a hatékonyságot és a saját karrierjét minden más dolog fölé helyezi, még az alatta lévőek életét is, különösen a rossz oldalon.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...