2018. január 6., szombat

2018-as téli szezon


Most kezdtük el az új évet és már nagyon várom milyen új anime lesznek az ide-i téli szezonban. Most a 47 db anime van a téli szezonban és csak párdarabot változtattam ki. Ezek szubjektív vélemény csak az én ízlésemet tükrözi, ami nekem tetszik. Ezeket úgy választottam ki hogy megnéztem az első részét vagy a előztess és leírás alapján döntöttem, 9 anime és 1 movie mellet. 

 

Overlord II 


Az Overlord  második évad. Már nagyon vártam ezt az anime hogy hogyan fogják majd fojtani. És az első rész meg nézvem, sikerült ugy folytatni a történeten ahogy vártam, de még mindig nem tudjuk hogy miért ragatben Ainz a játékban. Meg tudjahtjuk az mit tervez Ainz és a szolgái.Ez az anime számítógépes játékról szól, de főként arról hogy le áliták a játék szervert és Ainz nem lépetki belőle időben és bent ragat. Nem tud sehogy se kijutni a játékból. A játék nagyon valóság hu lett a szerver zárolása után. Ainz folytatja a játékot. 






Citrus  





A divatos Yuzu elképzelte az első napot az új iskolájában, amit az anyja újraházasodása után átkerült; nem tudta, hogy ez egy rendkívül szigorú és konzervatív lányiskola lenne. Tehát az édes középiskolai románc helyett a fejét a fejlõdõ diákhallgató elnökkel, Mei-lel, aki az új lépcsõfõnöke lesz. És meg kell tanulnia, hogy a gyűlölet és a vonzalom gyakran nem olyan messze van egymástól.







Ito Junji: Collection



Az egyik leghíresebb japán horror manga művész, Junji Ito munkássága végre animált! Ez egy omnibus animáció lesz, ahol minden egyes epizód különböző főszereplőket fog csillagozni, mint például a híres Tomie, Soichi és Fuchi!  Úgy érzem hogy egy nagyon izgalmas anime lesz majd belőle.





25-sai no Joshikousei



 

 A romantikus történet Hana Natori körül, egy komoly, jóindulatú 25 éves nő, akinek az unokatestvére nem hajlandó középiskolába járni. Hana elviszi unokatestvére helyét, és részt vesz a középiskolában. Első napján azonban Hana nyersanyagát egykori középiskolai osztálytársa, Okito Kanie fedezte fel - aki épp a középiskolai világtörténeti tanár.



Takunomi



A 20 éves Michiru Amatsuki a karrierváltás miatt Tokióba költözött. Úgy döntött, hogy egy olyan női házban él, "Stella House Haruno", különböző korú és foglalkozású emberekkel. Mindig szórakoztató, ha ízletes alkohol és étkezés van!







Fate/Extra Last Encore





Egy idegen virtuális világban felébredve, a múlt emléke nélkül, Hakuno kénytelen harcolni a túlélésért olyan háborúban, amelyet nem ért meg értéken kívüli nyereményért; a lehetőséget, hogy a kívánsága megadható legyen. Csak egy titokzatos "Szolga" mellett, Hakuno Kishinami mind a barátokkal, mind az ellenségekkel szemben halálba kell kerülnie annak érdekében, hogy ne csak egy titokzatos tárgyat szerezzen be, mint a "Szent Grál". válaszoljon a legfontosabb kérdésre: "Ki vagyok én?"


Koi wa Ameagari no You ni



  A sorozat hősnője egy 17 éves, csendes diák, Tachibana Akira. Egy fiatal lány már tagja volt az atlétikai csapatnak, de sérülése miatt el kellett hagynia a sportot. A történetünk elején a részmunkaidő családias étteremből pincérnőként. Itt találkozhat a régóta várt 45 éves üzletvezetővel, Kondouvalnal, aki beleszeret az időbe, bár nem érted, miért vonzódik hozzá. Aztán egy esős napon, amikor rájön, hogy a szeretetnek nem kell rendben lennie, úgy dönt, hogy bevallja érzéseit, de kérdezi meg, hogy mit szeretne a szeretett ember.


 

Hakumei to Mikochi



Kilenc centiméter magas, az apró lányok Hakumei és Mikochi élnek az erdőben. Élni egy apró házban egy fa, lovaglás rovarok és  madarak, és az esernyőt a levelek, ezek a kislányok élnek egy kis életet. Kövesse apró, de szép életüket, mivel napjaikban élnek egy apró emberek és istenek fantasztikus világában.





Beatless



Egy olyan rendkívül fejlett AI bevezetésével, amely meghaladja az emberi hírszerzést, olyan lények, amelyeket az emberiségnek még nem kell teljesen felfognia, olyan anyagokból készülnek, amelyek az emberi technológia számára túlságosan előrehaladtak. A Lacia, egy fekete koporsó alakú készülékkel felszerelt HIE egyike. A fiú-találkozó lány divatában a 17 éves Arato Endo végzetes találkozással találkozik a mesterséges Lacia-val. Miért hozták létre ezeket a mesterségeket? A mesterség és az emberek együttéléséről szóló kérdések közepette egy 17 éves fiú dönt ...









Shingeki no Kyojin Movie 3: Kakusei no Houkou



  Eren Yeager és mások a 104. Képzési Tengerészgyalogságból csak most kezdtek teljes körű taggá válni. Ahogy készen állnak arra, hogy ismét találkozzanak a Titánokkal, előkészületüket megszakítja a Wall Rose inváziója - de nem minden olyan, mintha több titok eloszlana. Ahogyan a felmérő hadtestek megmentik a falat, felfedik többet a megszálló Titánokról és saját tagjaik sötét titkairól.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...