2018. január 17., szerda

Violet Evergarden




Cselekmély

A történet az Auto Memory Dolls köré szerveződik: a babákat eredetileg egy tudós hozta létre, hogy segítse a vak feleségét írásban, regényeiben, majd később bérbe adni más személyeknek, akiknek szüksége volt a szolgáltatásaikra. Míg az Auto Memory Dolls kezdeti funkciója, hogy szövegeket készítsen egy szövegben, a második csoport az emberek létrehoztak egy olyan céget, amely bérbeadta a gyönyörű tehetséges nőket, miközben ugyanazt a funkciót használhatja az eredeti Auto Memória Dollárként mint hadsereg végre végre.
A Violet egy katona a Leidenschaftlich hadseregben, Gilbert Bougainvillea őrnagyként, aki teljes mértékben elkötelezett. Azonban Violet megsérült egy olyan misszió után, amely a karjainak elvesztését eredményezte, és azt követelte, hogy helyettük legyen protézis. Hodgins ezredes, Gilbert régi ismerőse megérkezik, hogy vegye fel a Violetet. Megmagyarázza Violetnek, hogy a háború, amelyet harcolt, véget ért, és béke jött, bár nem hajlandó megmondani Violetnek, mi történt Gilberto-val. Elhagyják Leiden fővárosát, ahol Gilbert már elrendelte Violetet, hogy az Evergarden család elfogadja. Azonban Violet nem tud alkalmazkodni a polgári élethez a katonai indoktrináció miatt. Hodgins aztán úgy dönt, hogy megmutatja Violetnek az üzletét, a CH postai társaságot, amely privát levélként és kísértőszolgálatként veszi át magát, és postai dolgozóként veszi át. Aztán tanúja van az Auto Memoir Dollsnek, és levelet ír egy írástudatlan embernek, aki szeret valakit reklámozni. Az ibolya emlékezik "szeretlek". Gilbert elmondta neki az utolsó szavakat. Ha tudni akarja a szavak jelentését, Violet megkéri Hodginst, hogy csatlakozzon az osztályterembe. Lenyűgözött, hogy Violet végül a saját szabad akaratából mutatkozott be a cselekvés jeleinek. Hodgins elfogadja Violet kérését, annak ellenére, hogy nem támaszkodik valaki parancsára, annak ellenére, hogy ő nem Auto Memoir Doll.

Szerplők


Violet Evergarden

Violet egy újonnan érkezett a CH Postal Company-hoz, és egy Auto Memory Doll-ként működik, egy ghostwriter azok számára, akik nem tudnak írni. Annak ellenére, hogy egykori katona volt, aki ritkán mutat érzelmeket, nagy tiszteletet mutat a katonai tisztviselője, Gilbert Bougainvillea ügyében. Miután elvesztette karját és a háború emlékeit Gilbert sorsának emlékei mellett, ő egy Auto Memory Doll lesz, hogy megtanulja a szavakat: "Szeretlek" - az utolsó szavakat, amelyekre emlékszik, hogy Gilbert beszélt neki.


Claudia Hodgins

Egy korábbi hadsereg parancsnoka, Claudia a CH postatársaság elnöke. Miután Gilbert jó barátok voltak katonai napjaik során, Claudia megpróbál segíteni Violetnek az új életének első lépésein, hogy felszabadítsa magát a bűntudatától, amely Violet kezéből származik a hadseregben.









                           Gilbert Bougainvillea
A Leidenschaftlich hadsereg egyik vezetője, Gilbert arisztokrata családból származott. Nagyon sokkal drágább, mint bármi más, és ez a végső szavai: "Szeretlek" -, hogy meghívja őt, hogy az új útra lépjen, mint egy automatikus memória baba.












Cattleya Baudelaire
A Cattleya egy Auto Memory Doll, aki a CH postairodában dolgozik. Még Hodgins is ott volt, mielőtt ott dolgozna.

Benedict Blue

Benedict egy postás, aki a CH postán dolgozik.
Erica Brown
Erika egy Auto Memory Doll, aki a CH postán dolgozik. Ő szegény az ügyfelekkel való kölcsönhatásban.

Iris Cannary


Az Iris egy Auto Memory Doll, aki kicsit később, mint Erica, a CH postán dolgozott. Egy dolgozó nő.

 Violet Evergarden 1.rész
                Violet Evergarden 2.rész 
                Violet Evergarden 3.rész
                Violet Evergarden 4 rész
Violet Evergarden 5 rész


                      Violet Evergarden 8 rész

Violet Evergarden 9 rész


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...