2017. november 26., vasárnap

Love Stage

A szerelem nem ismer határokat.




Volt egy esküvős reklám ahol híres színész pár vet részt és a 8 éves fiúk, akit lánynak öltöztettek, mert annyira cuki volt. Ott meg is megrekedve a 10 éves Rei.  Aki segített  Izumnak hogy meg nyugodjon. Onnan kezdve Ryouma bele szeret Izumi-ba.





 Izumi a mai napig egy tíz évvel ezelőtti incidensről álmodik, vagyis inkább rém álmodik. Amúgy egyetemre jár, megszállott otaku lett, és igyekszik elviselni szülei mániáit. A szülei minden vágyuk, hogy egy szem fiuk is kövesse példájukat. Izuminak viszont más tervei vannak, így aztán természetes, hogy nem akarja elfogadni a tíz évvel ezelőtti reklámfilm újraforgatását, amelyben neki akkor lánynak öltözve kellett szerepet játszania. 


Sena Izumi

Rei, szülei menedzsere beveti a nehézfegyverzetet, Izumi bátyját. Shougo menő énekes, és pontosan tudja, mivel képes jobb belátásra bírni öccsét: az egyedi készítésű Magical Girl LalaLulu ébresztőóráért cserébe Izumi hajlandó eljátszani lány alteregóját. A probléma nem is itt van, hanem hogy társa a menő színésszé cseperedett Ichijou Ryouma lenne. 


Ichijou Ryouma


A forgatás végére kiderül, hogy Izumi fiú, és Ryouma ki akad, hogy akit szerette 10 évig az egy fiú volt. Ryouma ne hiszi el az egészet. Több dolog történik, amíg rájön, hogy így is szereti Izumit. Így felkavarodik a két fiatal élet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...