2017. november 10., péntek

Shigatsu wa Kimi no Uso

"Akik még nem ismernék a történetet, azoknak annyit, hogy főhősünk egy 14 éves srác, aki zongorista de egy drámai esemény miatt felhagy a zenéléssel, mindaddig amíg nem találkozik egy hegedűművész lánnyal."


Shigatsu wa Kimi no Uso az egyik legszebb zenés szerelmes anime. A történet elégé érdekes. A fő szerepben egy visszahúzódó, csendes srácot ismerhetünk meg (Kousei Arima). Aki kicsi kora óta tanítót az édesanya zongorázni sok versenyt meg is nyert. De menet közben anyukája  meg betegedet, ekkor Arima ígéretet az anyukájának hogy az ért zongorázik hogy ő meg gyógyuljon, de menet közben meghalt és e kor a fiú meg tört és abba hagyta a zongorázást. Azóta eltelt 2 tejes év. E kor már Alsó-középiskolába járt Arima ahol volt két jó barátja Tsubaki és Watari. Az egyik nap Tsubaki bemutat egy lányt (Saki Kousei) Watari-nak ahol Arima is ott lesz. 


A lány nagyon jó hegedű művész.
Egy hegedű versenyen vesz részt és Arima nagy bűvöletbe vitte a lány. Idő múlásával a lány meg tudja hogy Arima egy híres zongorista volt. Ráveszi hogy kísérje a versenyen; nagy nehézségek árán.
Jól is sikerül a verseny, ahol nem veszi észere Arima de bele szeretet Kousei. Kousei  rá veszi hogy induljunk zongora versenyen, amibe seggit neki. De a lány le betegedig és kórházba kerül, a onnan ne fog már kijönni. Arima nem nagyon látogatja és ezt furcsállja Kousei és barátai is. Watari rá jön hogy szerelmes Arima Kouseiba. Arima az ért nem látogatja mert az édes anyát látja benne betegen fél attól hogy aki segíttet neki megerősödni és azt elveszíti. Arima abba hagya megint egy kicsit a zongorát. De nagy nehezen rá vette Kousei hogy csinálja. El is kezd a versenyt..........


A VÉGÉT direkt nem mondom el mert azt ajánlom nézzétek meg!  :)


















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...