2018. február 6., kedd

Nanatsu no Taizai



"Meliodas-sama.... Kérlek sose feled az ígéretet amit nekem tettél.."


A történet főszereplői a Hét halálos Bűn-nek a titulált titokzatos  lovagcsoport, akiket annak idején azzal vádoltak meg, hogy meg akarják dönteni a Királyságot. S ezt kihasználva a Szent Lovagok erőteljes, ellenük irányuló offenzívát indítottak, aminek a következménye az lett, hogy eltűntek, mint lovagcsoport a földszínéről. Egyesek szerint meghaltak, mások szerint pedig még életben vannak. Miután a Szent Lovagok megszabadultak tőlük, katonai puccsot hajtottak végre és elfoglalták, majd börtönbe vetették a királyi családot, de az utolsó pillanatban a király egyik lánya gyermekének  sikerült megszöknie előlük. S mivel kisgyermekként sok jót hallott a Hét Halálos Bűnről felkerekedik egy utazásra és megkeresi őket. Úgy hiszi, az egyedüli esély arra , hogy visszafoglalja a Királyságot és hogy keresztülhúzza a Szent Lovagok tervét az, ha segítségül hívja a legendás lovagokat a Hét Halálos Bűn-t.




Hét Halálos Bűn

Meliodas


A gyermek megjelenése ellenére a Meliodas valójában sokkal idősebb, több mint háromezer éves. Kivételesen rövid, más karakterekkel összehasonlítva, rendetlen szőke hajjal és smaragd szemekkel. Szintén hiányzik az arcszőrzet, még inkább hangsúlyozva a serdülő megjelenését. Függetlenül attól, hogy természete és fiatalos megjelenése viszonylag izmos, és jól fejlett hasizmokat tartalmaz. Gyakran látható, hogy egy átlátszó, tiszta, fehér gombnyakú pólót és egy fekete, ujjatlan mellényt visel a tetején egy laza kopott nyakkendővel. A Broken Sword hüvelyét aranyszínű csatokkal ellátott zöld bőrszíj tartja. Zokni nélkül fekete cipőt visel. A legkülönbözőbb tulajdonsága a sárkány szimbóluma, melyet a bal bicepus tetején faragtak, vállánál.

A Danafori Szent Lovagok vezetőjeként a Meliodas hagyományos páncélzatát viselte, akárcsak Cain Barzadé. Tíz évvel ezelőtt egy teljes testű ezüstpáncélt viselt egy egyedi sisakkal, mint a többi bűnök. Ő is egy tőrrel büszkélkedett, amely úgy tűnt, mintha ő lenne a Szent Kincs. Meliodast kiadták egy kinyilatkoztatott poszter, mint az összes bűn, miután a Nagy Szent Zaratrák meggyilkolására keresték. A szerzett poszter legfrissebb kiadása nem pontosan ábrázolja, de véletlenül ábrázolja testvérét, Estarossa-t.


A Királyság Infiltráció ív után a Meliodas új ruhát visel; egy hosszú ujjú, magas gallérú fehér tunika nadrág alatt, egy pár kesztyű, térdig érő fekete nadrág és fekete csizma. Ez a ruha egy kicsit formálisabb, mint egy egyenruhát a hátán hímzett "Harisnyatartó" -val.


A Purgatóriumban töltött ideje után a Meliodasnak hét állandó sebhelye van, ahol a szívét találja, és új fekete jelet visel, hasonlóan ahhoz, amelyet korábban a Tízparancsolat vezetésével játszott. Most viseli bemutatkozóját, amit korábban viselt.


Diane



Óriásként Diane többször is nagyobb, mint egy közönséges ember. Ő egy tisztességes lány, akit "szép, gyönyörűnek" neveznek, lila szemekkel és közepes hosszúságú barna hajjal, melyet nagy ikerfák kötnek össze. Jól fejlett és görcsös teste van. Hasonlóan a többi hét halálos bűneihez hasonlóan, az arckifejezése viszonylag gyermekes, és az évek során kevés változást mutatott. Diane hajlamos poszterje fényes hajjal ábrázolja. A szimbóluma, amely a kígyó, a bal külső combján található.

Amikor még gyerek volt, Diane rongyos ruhát viselt, míg King egy új szettet készített neki. A sorozat első részében a ruhája hasonlít arra, amit King készítette neki, miután magához vitte magával a Dusk Bison bõrébõl származó bõrt.  A korábbi öltönye egy rövidnadrágú, egy darabból álló narancssárga öltöny volt, öt csizmás csizmája, amely csaknem a térdéig terjedt, és két ujjlenyú kesztyű, kékszürke, bőrszerű anyagból készült, csillogó acélcsattal borítva - a jobb Gilthunder által elpusztított kesztyűt a Fehér Álmok Erdei küzdelme alatt. Ő is hordott egy hátizsákot, amelyet korábban a Meliodas használt.


Tíz évvel ezelőtt Diane - mint Szent Lovag - teljes testű narancssárga páncélt viselt, egyedülálló sisakkal, mint a halálos bűneinek többi tagja.



Diane aktuális ruháját Merlin készítette, és szinte ugyanolyan stílusban áll, mint a korábbi, kivéve a mellkasra vágott, megfordított háromszöget és a szoknyát. Fekete fehérneműt is visel a szoknya alatt.


Ban


Ban egy nagyon magas, izmos ember, sápadt bőrű, aki jól fejlett hasizmokból áll, és általában hasadéka van. Rövid, tüskés, halványkék hajjal és vékony fekete szemöldökkel, valamint egy pár vörös-piros szemmel. Az állkapcsának bal oldalán, és a nyakához nyúlik, nagy méregcsípje van neki. A Baste Dungeon Arc végén vörös bőrdzseki és nadrágot viselnek, mindkét fémrudakkal varrva, hasonló, még sötétebb színű cipő mellett.

Tíz évvel ezelőtt Ban egy teljes vörös páncélzatot viselt egy sisakkal, mint a többi csapattársa, és három részből állt, vagy egy csapdával. A Baste Dungeon bebörtönzése alatt a haja a vállán átesett, és nagy szakállát és bajuszát is felnőtt. Röviddel a sejtek kiszabadulása után azonban Jericho támadásait használta, hogy levágja arcszőrzetét, és csökkentsék hosszú frizuráját.


Miután elvesztette az ingét, amikor harcban állt a King of the Dead íves fővárosában, Ban úgy döntött, hogy kötényt visel, amíg nem talál hasonló ruhadarabot a Vaizel Harcfesztivál ideje alatt. A Fox hét halálos bűne szimbóluma a bal oldala felett fekszik. Kívánt poszter-kép, amely kissé pontos, hosszú hajjal ábrázolja, amely a vállát túlnyúlik. A kép tiszta képet ad a megkülönböztető hegéről.



King


A király tündér alakja egy rövid, barna hajú fiatal fiúhoz hasonlít, magas homloka, vékony szemöldöke és barnás-narancssárga szeme. Hosszú narancssárga és aqua pulóveret visel, kapucni és sötétkék kék ujjú, negyedéves sötétkék nadrágot, rövid kabátot nagy gombokkal, amelyek megfelelnek a kapucnis sapka. Ő is hordoz zöld leopárd mintás párna, amely valójában átalakítása lándzsája Chastiefol. Annak ellenére, hogy tündér, nincs látható szárnya.

Az emberi formában szinte pontosan úgy néz ki, mint a kívánt poszter; nagy, kövér és rongyos, talán arra utal, hogy az emberek tündéreknek néznek. Ő viseli a ruhák kibővített változatát, amelyet tündérként visel, bár szabadon megváltoztathatja a viselt ruhákat ebben a formában.


Tíz évvel ezelőtt teljes testű, világoszöld páncélt viselt, egy olyan sisakkal, amely illeszkedik emberi formájának méretéhez. A király kívánatos poszterje olyan nagy embernek ábrázolja, aki rövid hajjal, pajzsmirigyekkel, gomblyukkal és álcázott. Hét halálos bűnei A grizzly szimbólum a bal boka felett helyezkedik el, az alsó lábának külső oldalán.


A Kingdom Infiltration ív után King hozzáadta a Helbram Love Helm sisakját, amelyet a kabátjának kapucnivaljához csatolt.


Miután Drottal és Gloxiniaval kapcsolódott a testek, és idővel visszamegy, a király a tündérekkel hasonlító apró szárnyakkal csillog a hátán.



Gowthert



Gowthernek borostyán sárga szemei ​​és sötét vörös hajúak (néha bíborvörösnek tűnnek), amelyek csak az állkapcsán értek el. A szokásos öltönye egy szürke, hosszú ujjú póló, fehér nadrág nélküli felsővel, valamint egy pár sötét nadrág és rövid nadrág alatt. Miután Bartra öltözködött, mint egy szobalány, Gowther szokatlan szokást fogadott el a női ruhák viselésére.

Gowthert olyan nő képére és hasonlatosságára hozták létre, akit szeretett az õ teremtõje, de nem érezte vonzerejét a teremtéshez, egy férfi testét adta. Nagyon nőies arca van, és mint ilyen, tévedhet egy lányért.


Gowther is visel egy pár szemüveget könnyű keretekkel és látszólag nem látja őket nélkülük. Ezt először fedezték fel, amikor Armando-nak álcázta magát. Gowther képes megváltoztatni megjelenési formáit is, bár csak a frizurájára és bőrszínére korlátozódik.


A visszavonulásokban és a vágyott poszterén Gowther nagy páncélos öltözetként szerepel, bár még mindig kisebb, mint az óriások klánjának embere. Az arca soha nem látott, hanem csak valaha látta, hogy egy teljes ezüstös testpáncélt visel, egy sisakkal, amelyen két szarv van, egyikük törött. Páncéljának legjelentősebb része a masszív tüskés fém válllemez.


A hét halálos bűnös kecske szimbólum a mellkas jobb oldalán található.



Merlin



Tíz évvel ezelőtt Merlin teljes páncélzatot viselt, egy egyedülálló sisakkal, amely hasonlít egy bogárra, mint a hét halálos bűne többi tagja. Ez a páncélkészlet hosszú ruhát viselt, magas sarkú csizmát viselt. Merlin halhatatlan poszterje fiatal sötét hajú nőként ábrázolja. A Seven Deadly Sins tetoválás a nyakának bal oldalán található, piros színű, ezért becenevét "Crimson Pig" néven.

Tíz évvel később Merlin először látta, hogy hosszú, ibolyaszínű köpenyt viselt, amely egész testét és arcát lefedte. Amikor a köpenyt széttépte, Merlin úgy tűnt, nagyon hasonlít a kívánt poszterhez. Vékony, vonzó, magas nőnek látszik, három szépségjelzéssel a jobb szeme alatt (bár Hendrickson veresége után ismét megjelenik, úgy tűnik, hogy csak egyetlen, alacsonyabb rangú, nagyobb szépségjelzője van). A ruhája egy rendkívül feltűnő és nyílt, szőrmekabátos hosszú kabátból áll, szív alakú gombokkal, rövid nadrágokkal, szívvel és combos csizmákkal. Merlin haj vállig és fekete.


Miután Chandler teljes számlálója visszatükrözi a mágikus pecsétes varázslatot, kiderül, hogy valódi formája a gyermeki formája, amelyet eddig a varázslat álcázott. Ebben a formában Chandler imádnivaló gyermekként írja le, hosszú, fekete hajjal, amely a középső hátsó részét érte el.


Escanor


Jelenleg Escanor megjelenése nagyjából megegyezik az edinburghi vámpírok megjelenésével, bajusz és szemüveg hozzáadásával. Az Escanor öltözéke egy öltöny, amelyet a csaposok viselnek, és bár kissé zacskó, úgy tűnik, nem illik a napsütéses formájához, sokkal jobb, mint a korábbi öltözetében. Átmenetileg viselt szemüveget az első formális megjelenése során a telek.

Tíz évvel ezelõtt egy teljes testpáncél öltönyt viselt, amelynek egyedülálló sisakja volt (ami túl nagy lehet ahhoz, hogy kora reggel vagy éjszaka megfelelõen illeszkedjen, és fordítva túl kicsi ahhoz, hogy illeszkedjen a napfény óráiban, különösen délben).


Az Escanort az edinburghi Vámpírok alatt kiderült, hogy nagyon szelíd és gyengén látszó fiatalember volt, rövid vágású hajjal, és olyan ruhadarabokkal, amelyek túl nagyok ahhoz, hogy elférjenek vele. A ruháit szándékosan laza volt, hogy megfelelően illeszkedjenek hozzá.


A keresett poszterben az Escanort középkorú, szakállas és lófenyő frizurával ábrázolták.


Az oroszlán szimbóluma a hátán van.




A hét halálos bűn szövetségesei



Elizabeth Liones



Elizabeth gyönyörű fiatal nő, hosszú, ezüstös hajjal, amely eléri a derekát. Csuklyája teljesen lefedi a jobb szemét, de a bal szemét nem fedezi. A szeme általában kék, de amikor megjeleníti az istennő klán hatáskörét, megjelenik egy szimbólum, és narancssárgává válnak. Miután visszanyerte az emlékeit a korábbi reinkarnációjából, abbahagyta a jobb szemét a frufruihoz.

Miután egy Demonon megsebesült a homlokán, a frufrucska megszakadt a folyamatban, hogy rövidebbé tette őket, és hasonló frizurával végződött az eredeti megtestesüléséhez. Csengő hangjai meglepően hasonlítanak az egyszeri lövésekre.


Ruházat-bölcs, ő visel egy kék fülbevalót, a Lioness királyi család szimbólumával, a nap, a hold és a csillagok kompromisszumával. Amikor először megjelent, Elizabeth régen rózsás páncélból viselt, és egy fekete, sötétkék jumpsuit alatt. Miután csatlakozott a Boar Hat-hoz, elkezdett rózsaszín, gombolt inget viselni, fekete szalaggal, amely meggyújtotta a hasát és a hasa gombját, egy sötét mini szoknyával, amely egy rózsaszín övvel volt összekötve, egy fekete harisnya a bal lábán és a sarkában, egy fekete és egy fehér.


Kívánt poszterképe nagyon pontos, mivel nagyon közelmúltban volt a királyságban.




Hawk


A Hawk egy viszonylag nagy rózsaszín disznó, aki egy fülgyűrűt visel, a csillagfarkával a bal fülén. A teste jól lekerekített és a lábai meglehetősen rövidek. Bájos pontja a lóhere alakú születésnapja. Testének és megjelenésének hasonlít a tipikus Gloucestershire Old Spots Pig. Mint anyja, a fülének M alakúnak tűnnek.





Eline


Elainenek hosszú és vékony szempillája van, és szőke haját, amely eléri a nyakát. Egy fehér, egy darabból álló vállnélküli ruhát visel, amelyet egy hátsó hátsó pillangó csomóval és hosszú, leválasztható ujjú csattal köt össze. Olyan embernek hasonlít, mint 1000 éves.

Amikor Melascula új életre kel, Elaine felszabadító ruhát és cipőt készít a vörös levelekből. Később egy olyan erdei zöld öltönybe változik, amelyet az Escanor adott neki.


Egy hónappal később egy egyszerű ruhában látjuk Elaine-t.


Amikor szárnyai nőnek, Elaine megjelenése kifinomultabb megjelenésűvé válik, hajának hosszabb lesz, szárnya nagy, elegáns és gyönyörű.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...