2018. február 18., vasárnap

Sora yori mo Tooi Basho

"Az első lépés mindig a kíváncsiság volt. Látatlan helyek, még hallatlan hangok, nem érzett illatok, még fel nem fedezett tapintások, meg nem kóstolt ízek és még nem érzett érzelmek után. Azért utazunk, hogy megtaláljuk az egykor elfelejtett darabokat."

Mari Tamaka egy második évfolyamos felső-közepes gimnazista lánya. Aki egy nap meg találta a alsó-közepes naplóját: abban az van hogy mit szeretne meg tenni felső-középben (naplót vezetni, legalább egyszer lógni a suliból, egy céltalan utazásra indulni és hozd ki a legtöbbet az ifjúságodból) , de ezt el fejtette. Amikor ezt meg találta más nap már elkezdi ezeket meg valósítani. Egyik nap találkozik Shirase Kobuchizawa-val, egy lány, aki minden kép el akar jutni az Antarktiszira hogy megtalálja az édesanyát. Mari csatlakozik Shirase-hoz meg még két lány Hinata és Yuzuki. Ők négyen csatlakoznak egy Civil Antarktiszi Expedíciós csapathoz, akik az Antarktiszira mennek tartó. 


Mari Tamaka





Mari, aki legjobban ki használja az ifjúságot, de általában féllénk lány. Sok szór, van nála hogy fél a dolgoktól, hogyan fognak alakulni a dolgok, minden eshetőségre gondol, és e-miatt nem tud sok dolgot meg tenni.(pesszimista). De amiben mély az el határozás azt meg csinálja. 


Shirase Kobuchizawa



Shirase az egész iskola piszkálja, mert azt mondja mindig, hogy egyszer el jut az Antarktiszra. Hogy ott meg találhassa az anyukáját. 


Hinata Miyake



Hinata arra gondolt, hogy az egyetem re akar feltételezni előtte nagydolgot, akar véghezvinni, e-miatt el kíséri Marit és Shiraset az Antarktiszra. 




Yuzuki  Shiraishi



Yuziki egy internetes híresség, aki meg kérnek az expedíció emberei, hogy menjen velük, de először nem akar menni, mert fél, hogy el veszti a barátait. Majd meg ismerkedik Mari-val, Shirase-val és Hinata-val. Aki rá beszélik, hogy mennyen el velük, mert a kor ők is mehetnek az expedícióra.







Jó szórakozást kívánok hozzá! 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...