2018. március 23., péntek

Clockwork Planet


Egy ismeretlen időpontban a Föld összeomlik. Annak ellenére, hogy szinte elkerülhetetlen, hogy az emberiség biztosan meghal, egy zseniális mérnök csak "Y" -ként ismeri fel a Földet teljes mértékben fogaskerékkel és óraszerkezettel, és átnevezi a "Clockwork Planet" -et. 1000 évvel később, a Föld országainak eredeti városai virágoznak a bolygó felszíni fogaskerekeiben. Naoto Miura, a Gridben élő középiskolás diák: Kiotói aki ért a mechanikához, egy világválságba húzódik, amikor egy mechanikus doboz be esik a lakásába. Ott találkozik a RyuZU-val, egy törött mechanikus robot, amely az Initial-Y sorozat része, egy automata sorozat, amelyet személyesen készített "Y". A meghallgatás legfelsőbb értelemben Naoto három órával javítja meg, miután a RyuZU-t 206 éve szakították el, mivel senki sem tudta megjavitani. Hűségesen ígéretesnek tartja Dr. Marie Bell Breguet, egy nemes család hercegnője és a legfiatalabb ember, aki egy nemzetközi különálló "Meister Guild" kormányszervezet főmérnöke lett, és az automatán testőr Vainney Halter . A hibás magtornak köszönhetően minden Grid város központi tornya, amely szabályozza a fogaskerekek funkcióit, Naoto tíz percen belül egyedül érzi magát a hallásérzékeléssel, a Meister Céh más mérnökeivel együtt rögzíti, és megakadályozza a kormány azon törekvéseit, hogy elpusztítsa a várost és megsemmisítse az életét. Mivel a kormány illegális technológiai kísérletei még mindig nagyok, a párok egyesítik erőiket az igazságszolgáltatás végrehajtása és a további tisztogatások megakadályozása érdekében. Egy hónappal a találkozásuk után mind a négy jelenik meg Akihabara, Tokió, a világ leghírhedtebb terroristáinak váltak a küldetésükbe. 


Naoto Miura 
Naoto középiskolás diák és gép otaku. Jobban hallja a hallás képességét, mint a többi ember, ezért fejhallgatót visel a zajszűrő képességgel. Naoto nem érdekli az emberi lányok, de romantikusan vonzódik a RyuZU-hoz, aki egy automata.




RyuZU 
A RyuZU egy automata, amely "Y" maradt. Ő az "Initial-Y Series" egysége, és körülbelül 1000 évvel ezelőtt gyártották, de 206 évvel ezelőtt meg szakadt, és azóta nem működik. Miután Naoto megjavította a benned rejlő hibát, amit senki sem tudna megjavítani, úgy kezeli őt, mint a saját mestere. A gyönyörű megjelenésével ellentétben a RyuZU hihetetlenül éles szájjal rendelkezik. Az ő legfőbb parancs „aki követi”. 




Marie Bell Breguet 

Marie a Breguet cég legfiatalabb elnöke és egy első osztályú óratechnikus. Ő egy magabiztos zseniális lány, éles szájjal. Miután ő és Naoto leállította a kiotói tisztogatást, meghamisította saját halálát, és úgy döntött, hogy az órát a bolygón biztonságban tartja.



Vainney Halter
Vainney Marie testőre és egykori katona. A legmodernebb technikával felszerelt mechanizmussal küzd. Már régóta támogatja Marie-t.


Anchor 
Az AnchoR az "Initial-Y Series" egy másik automata része, amely a 4. egység, a RyuZU "húgának" nevezik. Ő volt az egyetlen automatika, amelyet fegyverként gyártottak az "Initial-Y Series" között, és ezáltal a legerősebb harci képesség. Legfőbb parancsja az "Az, aki megsemmisíti".
 


Y
Y egy zseniális mérnök, aki azt mondja, hogy újraépítette a Föld teljes funkcióit fogaskerekekkel. Ő is létrehozott egy sor automata nevű "Initial-Y sorozat"  , de a tervrajzok alkotásait régóta elveszett.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...