2018. március 26., hétfő

Log Horizon


"Igazad van. Ez nem ... probléma. Csak fáj. Ez minden: nem vesztettem semmit, és semmi sem rossz, és nem tettem semmit. ...Úgy van. Még nem sikerült egyetlen dolgot csinálnom."


A történet egy univerzumban zajlik, ahol 30.000 japán játékos és több százezer játékos világszerte csapdába esett egy fantasy online játék világában, az Elder Tale néven . Ezektől a játékosoktól kezdve a "kard-és-varázslatok világa" ma már a "valós világ"! A főszereplő egy Shiroe nevű férfi, aki a régi barátjával, Naotsuguval és az Akatsuki nevű gyilkos tagjává alakul , miközben megpróbálnak túlélni ebben az új világban.

Shiroe egy Half-Alv faj,  varázsló - írnok és a Log Horizon sorozat főszereplője . Az MMORPG Elder Tale veterán szereplője, korábban a legendás Tea Party stratégája volt , és a Log Horizon jelenlegi céh mestere. A valóságban 23 éves mérnöki végzettségű diák, Kei Shirogane. A Abyssal Shaft Raid párt tagja volt, majd később a Shibuya Raid Team vezette .
Ő Overskill van Szerződés Art Ünnepség, amely lehetővé teszi számára, hogy hozzon létre szerződések, amely megváltoztat hatja még a törvények a világ; például az első szerződés lehetővé tette számára, hogy megváltoztassa Lander alosztályát kalandorral, megadva nekik a kalandorok kiváltságait, beleértve az ébredést is.


Akatsuki az MMORPG Elder Tale csapdába esett játékosok közé tartozik . Ő egy emberi Assassin - Tracker aki csatlakozik Shiroe és Naotsugu , később válik az egyik alapító tagja Log Horizon . Tagja volt az Akiba Raid pártnak , a Shibuya Raid Teamnek és az Akiba Guild Hall Raid Party-nek . Az Overskill Shadow Lurk. A valós világban Shizuka Hanekura Yamazaki Gakuen Egyetemen tanuló egyetemi hallgató.








Naotsugu, Shiroe barátja és egy másik játékos csapdába Elder Tale . Ő egy emberi őr - Border Patrolés egy fontos része a Shiroe csapatnak az Akatsukival együtt .A valóságban a neve Naotsugu Hasegawa  és 25 éves. Ő is tagja volt az Abyssal Shaft Raid Partynak és a Shibuya Raid Team-nek.










Nyanta egy Werecat Swashbuckler - Chef . Ő volt a Béta tesztelője a Tale eldernek és a Debauchery Tea Party tagja volt , ahol főnöknek hívták. Ő a Yamato szerver Eastal oldalán az első személy, aki felfedezi a Real Food Preparation-et. Tekintetbe véve, hogy az összes étel olyan, mint az elhabzott tálé, mint a szokatlan japán  rizskréta , a felfedezése valóban Isten. A Shibuya Raid Team tagja volt.









Tohya (szintén Touya-t írta ) az MMORPG Elder Tale csapdába esett játékosok közé tartozik . Ő egy emberi szamuráj - könyvelő,  és egy iker testvére, Minori . Tagja volt a Shibuya Raid Teamnek és később az Akiba Guild Hall Raid Party-nak . Valódi neve Tohya Housaki, És 14 éves diák.









Minori egy Humán Kannagi - Apprentice és az MMORPG Elder Tale csapdába esettek között .Ő és ikertestvére, Tohya voltak munkatársai Shiroeelőtt katasztrófa , de végül a rosszindulatú egyesületi Hamelin a káosz utána. Helyzetük miatt Shiroe motivációkat váltott ki az Akiba helyzetének megváltoztatására és Hamelin lecserélésére. Ezt követően, ő és Tohya csatlakoznak a Log Horizonhoz .Tagja volt a Shibuya Raid Teamnek és az Akiba Guild Hall Raid Party vezetőjének.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...