2018. március 12., hétfő

Darling in the FranXX


A sorozat egy poszt-apokaliptikus jövőben zajlik le, ahol az emberiséget klaxosaurák néven ismert óriás állatok veszélyeztetik. Az emberiség fennmaradó része hamarosan létrehoz egy katonai várost, melyet ültetvénynek hívnak, ahol a gyermekeket a paraziták és a pilóta óriás mechaAz egyik ilyen gyermek, Hiro, kezdetben csodálatosnak tekinthető, de miután egyik tesztje sem sikerült, az érzelmi stresszel nem tudott pilótaleni egy Franxx-t, ami elveszítette az álmát.  Miközben kihagyja az osztálya diplomázási ünnepségén, Hiro találkozik a Zero Two-vel, egy hírhedt Franxx pilóta, aki egy klaxosaur vérrel rendelkező ember, és a fején piros szarvakkal vannak e-miatt. Miután Zero Two partnerét meghalt egy klaxosaurusz támadásban, Meggyőzi Hiro-t, hogy új társává váljon. 



Ez az anime kicsit hasonlít a Evangelion trilógiához szerintem. Mert abban is robotókall harcolnak furcsa lények ellen amik az emberiséget akarják el pusztítani. 






Pilóták a Franxx Strelizia  
A Franxx, amelyet Hiro és Zero Two piloteltek. Fel van szerelve egy óriási lándzsa, a "Queen Pike", hogy harcoljon a klaxosaurusokkal.
Kód: 016  / Hiro 
Egyszer csak nevezik egy csodagyereknek, de most egy lemorzsolódás-pilótakutca, miután "elvesztette a képességeit" a Franxx kezelésére. Keresi a helyét a "Mysteltainn" között. Jelenleg az egyetlen, aki fizikai sérülést nem kapott a Strelizia lovaglás után, annak ellenére, hogy némi memóriaveszteséggel jár. Hiro korábban a barátai és a becenevek között volt a vezető.



Kód: 002 /Zero Two 
Egy rejtélyes lány, két piros szarvával, aki hordozza a klaxosaurusok vérét. Elite pilóta az APE különleges erők egységéhez, "csapattárs gyilkos" álnévvel.







Pilóták a Franxx Delphinium 
A Franxx által pilotált Goro és Ichigo. Mint a Franxx a csapatvezetőnek, a kezét kettős kard típusú fegyverekkel harcolják meg, az "Envy Shop" néven.
Kód: 056/ Goro 
Hiro és Ichigo legjobb barátja gyermekkora óta.
Kód: 015 / Ichigo 
Hiro és Goro legjobb barátja gyermekkora óta, az osztály osztályvezetője. Hiro-ra elnyomott bántalmazás, mindenki számára sztoikus hajlandóság fenntartása.


A Franxx Argentea pilótái 
A Franxx által vezetett Zorome és Miku. A közelharcra és a sebességre specializálódott Franxx-ként egy öklõkarakter típusú fegyver van, az úgynevezett "Night Claw".
Kód: 666  / Zorome
Hangos, ellenszenves és csaló Parazita. Hiro ellen haragszik.
Kód: 390 / Miku 
Gyermekes parazita, aki gyakran ütközik Zoroméval.


A Franxx Genista pilóta 
A Franxx Futoshi és Kokoro által pilotált. Ez nehéz páncélzattal van ellátva, és egy erszényes bajonett típusú tüzérséggel van ellátva, melynek neve "Rook Sparrow", ami nagy károkat okozhat a közeli távolságban.
Kód: 214 / Futoshi 
Egy zsíros parazita, aki folyamatosan eszik.
Kód: 556  / Kokoro 
Szelíd, mégis kedves parazita.




A Franxx Chlorophytum pilóta 
A támogatott Franxx típus a hosszú távú támadásokért, amit a Mitsuru és az Ikuno vezetett. A karja a "Wing Span" nevű hűtőbordával van felszerelve, ami azt jelenti, hogy a mecha sokáig képes repülni.
Kód: 326  / Mitsuru 
Csendes, de túlfűtött parazita. Hiro ellen haragszik, de kevésbé vokális, mint Zorome.
Kód: 196  / Ikuno 
Nyugodt, éles parazita.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...