2017. december 28., csütörtök

A 2017-es év termése!!


 


Most az idei évben megjelent új és folytatások lesznek felsorolva, de nem minden anime van benne ezek nagy részét már végignéztem meg most nézem is emiatt gondoltam írok róla pár mondatott.
Az idei évben 157 db anime volt ami új és folytatás egyaránt. Ez most egy szubjektivitás vélemény.
Én 157 db animeből 10 db emelek ki ezek  nálam a top 10 anime az idei évben szezonok szerint. Majd vannak olyan animek felsorolva amiről már írtam bővebben.



Téli szezon: 


Ao no Exorcist: Kyoto Fujouou-hen

Az Ao no Exorcist második évada jött ki idén amit már nagyon vártam. Az Igaz Cross Akadémia ExWire-je sokkot és félelmet szenved, miután felfedezte, hogy egyik saját osztálytársa, Rin Okumura a Sátán fia. De pillanatnyilag súlyosabb aggodalomra adnak okot, mint Rin szülője: a határtalan démon bal szemét ellopták az akadémiától a Deep Keeptől. Miután megpróbálta ellopni a jobb szemét Kiotóban, Rin és a többi ExWire küldik, hogy kivizsgálják a tisztátalan király mögötti rejtélyt és a tolvaj végső célját.

 



Tavaszi szezon: 


Shingeki no Kyojin Season 2 /Attack on titan 2 évad

Ezt az animet már több szőr is végig néztem. Nagyon izgalma, ez anime röviden arról szól hogy vannak ember evő óriások és nagy falak közé burkolózót emberek. Ezeknek a harcáról szól. Nagyon jó anime tele van vérrel és emberi test részekkel ami nagyon királyul van meg csinálva benne.


 

 Boruto


Boruto Uzumaki gyakran a figyelem középpontjába tartozik, mint a hetedik Hokage fia. Annak ellenére, hogy örökölte Naruto felháborító és makacs viselkedését, Boruto egy csodagyereknek számít, és képes támogatni barátjait és családját. Sajnálatos módon ez csak súlyosbította arroganciáját és vágyát arra, hogy felülmúlja a Naruto-t, amely apja forgalmas életmódjával együtt szorongatta kapcsolataikat. A falun belüli sötét erõk azonban veszélyeztethetik Boruto gondtalan életét.



Nyár szezon:


Kakeguri

Ellentétben sok iskolával, a Hyakkaou magániskolában való részvétel a hallgatókat a valós világban tölti be. Mivel a diákok közül sok a világ leggazdagabb emberei gyermeke, az akadémiának megvan a mulatsága, ami elválasztja a többiektől. Napról napra normális iskola, tanítványai a történelemben, a nyelvekben és hasonlókban. De éjszaka ez egy szerencsejáték-den, amely a pénzzel való foglalkozás és az emberek manipulálásában tanítja őket. A pénz a hatalom; azok, akik a játék tetején jönnek ki, az iskola tetején állnak.



Yumeko Jabami, a látszólag naiv és gyönyörű átadási diák, készen áll arra, hogy megpróbálja kezet a Hyakkaou speciális tantervében. A többiektől eltérően nem játszik nyerni, de a szerencsejáték élménye, és a határtalan őrült szerencsejáték-módja túl sok új kártyát hozhat az asztalhoz.


Hajimete no gal

Tavaszi. Megérkezett a "szerelmi évszak", és úgy tűnik, hogy barátságosnak találta magát, annál nehezebb volt, mint ahogy Junichi hitte. A status quo megtöréséhez Junichi barátai arra kényszerítették őt, hogy beismerje a gal, Yame Yukana. Azonban a dolgok nem megyek eléggé, ahogy elvárta. Egy sor "firsts" kezdődik!

Ballroom e youkoso 

A Sengoku nevű hivatásos táncos megment Tatara-t, egy introvertált harmadikéves középiskolát, akit a bűnözők zaklatnak. Tatara véget ér a Sengoku táncstúdiójában, ahol találkozik Shizuku Hanaokával, egy iskolatársával, aki titokban bálványozza. Ebből a meghatározó pillanatból, amikor Tatara belép a tánc világába. Sengoku egy szabadon lendületes, dinamikus nemzetközi táncos, aki elismeri Tatara lehetőségeit, és elkezdi edzője. A tánc révén Tatara találkozik egy másik tanítványtárral, egy Kiyoharu nevű táncstúdióval. Ezeken az új barátságokon keresztül Tatara szenvedélyes vágyat alakít ki, hogy táncosként fejlődjön, és kortársak és riválisok fogadják el, akik saját natív tehetségüket táplálják. A Tatara-val való interakció révén más tánctagokat arra ösztönzik, hogy tegyenek lépéseket saját kihívásainak és problémáinak leküzdésére.


Őszi szezon

Mahoutsukai no yome

Hatori Chise csak 15 éves, de sokkal többet veszített el, mint a legtöbb. Sem családdal, sem reménnyel, úgy tűnik, minden ajtó bezárul neki. De egy véletlen találkozás elkezdte a sors rozsdás kerekeit megfordítani. A legsötétebb órájában egy titokzatos mágus jelenik meg Chise előtt, és esélyt ad arra, hogy nem tud lealacsarni. Ez a mágus, aki közelebb hasonlít a démonhoz, mint az emberhez, hozza meg neki azt a világosságot, amelyet kétségbeesetten keresi, vagy egyre mélyebb árnyékba fulladja?


Uq holder

Az évtizedben, miután a világ tudomást szerzett a mágia létezéséről, a világ hatalmas zavart ment keresztül. Azonban egy Touta nevű fiú elkülönülten él egy vidéki városban, amely távol áll ettől a változásoktól. Rendes életét a varázsló női tanára és támogató barátai kiemelik. Amikor nyugodt napi életét megzavarja, egy különleges kalandra indul.


Ousama game the animati


Nobuaki Kanazawa, aki messze egy középiskolába költözött, attól tart, hogy meghívja magát az új osztálytársaival az előző iskola eseményei miatt. Ez arra késztette, hogy becsukja a szívét. Azonban a sportfesztivál klasszikus közvetítőjében indul. Ő és minden osztálytársa kapott egy e-mailt a "királytól". Először az osztálytársai nem vették figyelembe azt, amit komolyan mondtak, azt gondolva, hogy ez csak egy vicc, de Nobuaki, aki ismeri az igazi jelentését, küzd a hamarosan elkezdődő "halálos" játék ellen.

A King's Game szabályai a következők:
1. Minden osztálytagnak részt kell vennie.
2. A király által e-mailben küldött megbízást 24 órán belül követni kell.
3. Büntetést kapnak azok, akik nem követik a rendet.
4. A királyi játék félúton való távozása tilos.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kiemelt bejegyzés

Youjo Senki

Egy ateista japán, meggyilkolás pillanatában egy olyan önigazságos lényel szembesül, amelyet X-lénynek nevez, aki elítéli az embert, mert...